Новини

Започна набирането на кандидати за Акселератор 2019!

Клийнтех България Ви пожелава успешна нова година! Ето как откриваме 2019 г.

Отворена за нови кандидати е Climate-KIC RIS Accelerator Bulgaria  – eдинствената програма на ЕС за seed-финансиране и акселериране на бизнес решения за устойчив бизнес!

Ако развивате бизнес решение за дигитализация на бизнеса, бъдещето на ресурсите, мобилността в градовете, управление на отпадъците  и имате способен екип и големи амбиции, Акселераторът на Клийнтех България и Climate-KIC търси вас! Програмата предлага:

1.      Интензивна тренинг програма от 1-ви  април до 31-ви септември в София

2.      Вход в уникалната международна предприемаческа мрежа на Climate-KIC с международни майсторски класове, работилници, менторство и тренинг.

3.      Финансиране до 50 000 евро на екип!

Пораснете с нас! 

Програмата е част от инициативите на най-голямото публично- частно партньорство в Европа в сферата на климата – Climate-KIC и работи в мрежа с още 24 държави на ЕС, инвестирайки над 9 млн. евро от 2011 г. насам, в повече от 1200 стартиращи компании с възвръщаемост от над 20 пъти.

В България Акселераторът се осъществява от Cleantech Bulgaria.

В България, за трите си издания, програмата е инвестирала в 24 екипа, привлекли над 1 млн. лв. допълнително финансиране и лансирали редица иновативни продукти на пазара.

Кандидатствайте он-лайн до 27-ми януари на  https://www.climate-kic.org/ris/accelerator