Щастливи сме да споделим, че проектът Готови за предизвикателствата на ESG се посреща с голям интерес от малките и средни предприятия и стартъпите. Като част от дейностите, съвместно с норвежкия партньор Фронтиер Венчър, изготвихме Практическо ръководство за МСП и стартъпи по ESG отчитане, за което получихме редица запитвания по имейл и телефон.  Затова използвахме възможността да го популяризираме допълнително и на събитието, организирано от Confindustria Bulgaria – ESG – Практически насоки за фирмите, което се проведе на 18.04.2024 в Гранд хотел Милениум, София.

Ръководството дава ценни насоки за основните ESG регулации и стандарти, изготвянето на  ESG стратегия, събирането на данни, съставянето на ESG доклад и много други практически съвети.

Практическо ръководство за МСП и стартъпи по ESG отчитане може да намерите ТУК!

Проектът Готови за предизвикателствата на ESG е финансиран от програма „Развитие на бизнеса, иновациите и МСП” на Норвежкия финансов механизъм и се изпълнява от Фондация Клийнтех България и норвежкия партньор  Фронтиер Венчър, с любезното медийно партньорство на ESGnews.bg – първата специализирана медия за популяризиране на ESG в България.