Присъединете се към мрежата от жени лидери, които искат да стимулират промяната, иновациите и устойчивостта в хранителния сектор.

Какво цели?

Да създаде благоприятна среда, в която жените лидери да се развиват и да се вдъхновяват една от друга, и да ги овласти с набор от инструменти за лидерство, които да стимулират промяната и да осигурят по-устойчива и приобщаваща хранителна система.

Програмата е предназначена за жени, които:

  • Имат страст и ангажираност да управляват трансформацията към по-устойчива хранителна система;
  • В момента заемат (или преди са били) на водеща позиция в хранителната система;
  • Членове на научни изследователски групи, бизнеса, политиката и гражданското общество, също са добре дошли.

Предимства

Програмата WE Lead Food ви предоставя пространството и времето, от които се нуждаете, за да мислите по-стратегически и иновативно, за да:

  • изследвате и развивате своята предприемаческа и лидерска същност;
  • дефинирате визията си за по-устойчива хранителна система;
  • изработите план за реализиране на визията си.

Възможности за кариера

Освен личностно развитие, участието в общността от подкрепящи и вдъхновяващи жени лидери предоставя редица възможности за сътрудничество и кариера – от заетост до съвместно създаване на нови проекти и начинания, сътрудничество при кандидатстване за безвъзмездни средства, кандидатстване.

Продължителност и дати

Програмата ще се проведе онлайн в продължение на 7 седмици, от 18ти октомври до 29ти ноември – 3 пълни дни, всеки вторник и четвъртък следобед.

Цена

Краен срок за записванедо 31 август – 850 евро
Ранни записванияпреди 30 юни – 175 Евро

Кандидатствайте за програмата ТУК

Екипът ни е на разположение при въпроси или нужда от подкрепа при избор на подходяща програма, процеса на кандидатстване и участие в програмите на EIT Food.