Проектът ENTREPRENEDU, инициатива на Хоризонт Европа, кани млади професионалисти да се впуснат в пътешествие на иновации и устойчивост на 26 и 27 март в София, България.

За ENTREPRENEDU

ENTREPRENEDU се фокусира върху развиването на успешни предприемачи и насърчаването на новаторски технологични решения. Неговата основна мисия е да подобри предприемаческите екосистеми в цяла Европа чрез образование и иновации. Имайки предвид това, проектът инициира поредица от три бизнес хакатона, наречени HackTheBusiness, като всяко състезание е насочено към конкретни теми, всички целящи да подкрепят амбициозни лица и екипи в тяхното предприемаческо пътуване.

Финално събитие: HackTheBusiness Bulgaria

HackTheBusiness България ще се проведе в Иновационния форум „Джон Атанасов“ в София Тех Парк на 26ти и 27ми март 2024 г.

Тази година предприемаческото предизвикателство е предназначено за млади умове, които искат да изследват пресечната точка на устойчивостта и дигитализацията. Отворено за 30 отбора, включващи студенти, стартъпи и изследователи, състезанието има за цел да предостави възможност на участниците с предприемачески умения и да им осигури ангажираща среда за разкриване на иновативни решения.

Първите 4 отбора не само ще получат възможности networking и награди, но също така ще имат възможност да участват в специалната програма за менторинг и обучение на ENTREPRENEDU. Тази програма е предназначена да предостави на победителите уменията и знанията, необходими за трансформиране на техните пионерски идеи в процъфтяващ бизнес.

Екипът на ENTREPRENEDU

HackTheBusiness е се осъществява чрез съвместните усилия на изключителен екип от организации и институции, включващ Fondazione E. Amaldi, Corallia, Cleantech Bulgaria и F6S заедно с Luiss Guido Carli, Fraunhofer IPK, European Business Angels Network и University of Thessaly. Техният колективен опит и подкрепа гарантират успеха на хакатона и осигуряват идеалнаta платформа за успеха на участниците.

Повече информация за инициативата можете да намерите на сайта на ENTREPRENEDU.