TestFarms свързва стартиращи фирми в агро-сектора с фермери и опитни полета. Чрез активирането на тези връзки, помага иновативни агритех идеи да валидират и тестват своите продукти и услуги в реални условия,  да покажат своя бизнес на клиенти и инвеститори, увеличавайки шансовете си за търговски успех и накрая да подкрепят технологичната трансформация в европейското земеделие.

За кого е подходяща програмата?

Ако сте стартъп с иновативен прототип и решение на селскостопанско предизвикателство, който може да доведе до положителна промяна и да подобри земеделските практики, но имате нужда да тествате вашата технология, то TestFarms е точно за вас.

Какво ще получите?

  • Валидиране: Тестване функционалността и нуждата от вашето решение
  • Видимост: Възможност да представите своя продукт или услуга на потенциални клиенти и инвеститори
  • Изграждане на мрежа: Достъп до обширната мрежа на EIT Food от селскостопански компании, изследователски институти, агрономи и стартиращи компании
  • Финансиране: Получаване на безвъзмездни средства в размер на 3000 евро за покриване на разходите за тестване и пътуване.

Участието в програмата TestFarms, както и финансова субсидия за подпомагане на нуждите от тестване, ще бъдат достъпни при покрити специфични условия за избраните стартъпи.

Повече информация за програмата можете да намерите ТУК.

Краен срок за кандидатстване: 29 април 2022 до 23:59 CET

Кандидатствайте ТУК или се свържете с нас на info@cleantech.bg