Вие сте МСП или старт-ъп?

Стремите се да бъдете в крак с най-съвременните тенденции на модерния свят? Искате вашият бизнес да бъде устойчив, успешен и проспериращ? Желаете да предоставяте привлекателни условия за работа на вашите служители? Грижа Ви е за околната среда и за света, който оставяме на децата си?

Тогава не пропускайте да участвате в предстоящото обучение по ESG за МСП и старт-ъпи, което ще се проведе на 29 ноември, 2023, от 9:30 ч. до 17:30 ч., в зала Кеплер на  иновативното пространство Launchee, с адрес: ЦУМ, бул. Княгиня Мария Луиза 2, София, 1000, България.

Обучението ще бъде напълно безплатно и цели да представи ESG рамката, която набира огромна популярност в света на бизнеса към момента. ESG e европейски набор от стандарти за екологично, социално и корпоративно управление, което води към устойчивост и успех!

От 2024 г. ESG придобива задължителен характер за определени дружества в ЕС и България, които ще трябва да подават нефинансова информация под формата на отчет за прилагането му.

ЗАЩО обучението е полезно за Вас?

То ще ви подготви за предизвикателствата на ESG!

KAK?

  • Ще се запознаете с правната рамка на ESG
  • Ще разберете дали подлежите на задължително отчитане
  • Ще идентифицирате ползите от ESG за Вашия бизнес!
  • Ще научите как да изготвите точния ESG отчет!
  • Ще ви запознае с най-добрите европейски практики!

Не пропускайте да заявите желанието си за участие до 20.11.2023 г. ТУК.

Обучението се реализира в рамките на проект „Готови за предизвикателствата на ESG (Environmental, Social, Governance)” по Програма „Развитие на бизнеса, иновациите и МСП” към Норвежкия финансов механизъм и се изпълнява от Фондация Клийнтех България и норвежкия партньор  Фронтиер Венчър, с любезното медийно партньорство на ESGnews.bg – първата специализирана медия за популяризиране на ESG в България.