❗Остават 2 дни до втория уебинар на тема ESG за МСП и стартъпи – път за устойчивост и успех! ❗

От началото на 2024 г. ESG придобива задължителен характер за определени дружества в ЕС и България, които ще трябва да подават нефинансова информация под формата на отчет за прилагането му.

Ако искате да чуете добри примери, да разберете повече за ползите от ESG и какви са  възможностите за финансиране, не се колебайте да се включите в безплатния ни онлайн уебинар!

????Уебинарът ще се състои на 25 януари, от 11:00 до 12:00 часа, а Вие може да се присъедините от ТУК.

???? Сред участниците в уебинара са Мариана Хамънова – председател на Фондация Клийнтех България, Стиг Мартинсен – управител на Фронтиер Венчър (партньор по проекта от Норвегия), Божидара Живкова – главен редактор на ESGnews.bg и Гергана Манолова – мениджър устойчиво развитие в М-Газ ЕООД.

Събитието се реализира в рамките на проект „Готови за предизвикателствата на ESG (Environmental, Social, Governance)” по Програма „Развитие на бизнеса, иновациите и МСП” към Норвежкия финансов механизъм и се изпълнява от Cleantech Bulgaria и норвежкия партньор Фронтиер Венчър, с любезното медийно партньорство на ESGnews.bg – първата специализирана медия за популяризиране на ESG в България.