Клийнтех България има удоволствието да ви покани да участвате в уникален формат на 14ти и 15ти декември, посветен на #Кръговатаикономика, който съ-организираме – международен 24-часов уебинар, който ще обогати погледа ви за #възможностите и активните хора и организации, #тенденции и #иновации за #зеленатрансформация на #Балканите. Очакват ви панелисти, експерти и предприемачи от Гърция, Германия, Испания, Холандия, Румъния, Сърбия и България!

Побързайте да се регистрирате ТУК!

Конференцията ще даде среща на експерти, иноватори, представители на академичните среди и държавната администрация от цяла Европа, за да обменим безценни уроци, знание и опит, които да ни помогнат да изградим устойчиви и стабилни регионални икономики.

Сред гост-лекторите са ярки имена в областта на устойчивостта като Ms. Prof. Dr. Phoebe Koundouri – изтъкнат учен от Athens University of Economy and Business и президент на „European Association of Environmental and Resource Economists“, Mr. Harald Friedl – член на международния съветнически борд на Circle Economy, Нидерландия и на английското домакинство на Конференцията COP26 – UN Climate Change Conference, г-жа Марияна Хамънова, изпълнителен директор на Клийнтех България, г-н Желяз Енев, Директор „Икономическа политика“ към Министерство на Икономиката на Р България и още високопоставени експерти от България, Гърция, Румъния и Сърбия.

Покана и Програма на събитието можете да намерите тук.

Очакваме ви!